2016

Francien de Bruin Zij zit alle thuiswedstrijden aan de kassa, en dat doet ze al 20 jaar. Bewondering voor haar volhoudingsvermogen en trouw aan de club. Namens voetbalvereniging  de Jodan Boys:

Chris Zwarts Is al vele jaren een trouwe en enthousiaste vrijwilliger.  Doet een veelheid aan klussen, waaronder het prepareren en opruimen van de baan, doet het algemene onderhoud van het clubhuis en heeft ook bij de bouw van het interieur meegewerkt. Is ook een goede fotograaf en heeft diverse fotocollages voor het clubhuis gemaakt. Ten slotte werk hij ook mee aan de lessen die aan leerlingen in het kader van de Brede School worden gegeven, met name aan de betere schietresultaten in de biatlon. Namens de Langlaufvereniging Gouda:

Meindert de Joode Is al ruim 22 jaar lid van de vereniging, maar dan wel als klusser !! Heeft oa mede het clubhuis gebouwd en een groot deel van de inrichting. Dit gebeurde ook bij het tweede deel van het clubhuis. Vanaf 2014 verzorgt hij het maaiwerk en zorgt ook voor de beregening van het veld. Als laatste heeft hij de nieuwe ramen van het clubhuis gemaakt. Kortom gouden handjes !! Namens de Atletiekvereniging Gouda:

Mohamed Akabbouz Last but nor least:  In zijn 35 jarige sportloopbaan heeft hij de hoogst haalbare graad gehaald, heeft tientallen sporters opgeleid tot kampioenen. Naast het trainen op de sportclub geeft hij buiten de club trainingen op het gebied van pesten, weerbaarheid en agressieregulatie. Hij straalt de basisfilosofie uit van zijn sport: discipline, respect en vertrouwen. Namens Taekwondo Akabbouz: